h1

Doa Nggowo HP

January 11, 2017

*DO’A NGGOWO HP*📱📞
*YA ALLAH*, ampuni dosa2 kulo ingkang gadahi *HP* puniko *YA* *ALLAH* . *Amergo.kulo :*                                                

*a.* Luwih akeh *NGISI PULSA* tinimbang *SEDEKAH* … 

.

*b.* Luwih akeh moco

*SMS/WA/FB/BB*

tinimbang moco *AL-QUR’AN* … 

.

*c.* Luwih sering *update status* daripada *update amal sholih* kalihan panjenengan *YA ALLAH*…

.

*d.* Luwih sering bukak *BLUETOOTH* tinimbang *BERLUTUT SUJUD*… 

.

*e.* Sering *TELPON* tapi jarang *SILATURAHIM*…. 

.

*f.* *Ngisi pulsa* 10 ewu *ora puas*, tapi *isi KOTAK AMAL* 10 ewu mawon kroso *kakehan banget*…. 

.

*g.* Yen *krungu HP muni* langsung *ghedandapan ngangkat* karo pecicilan, tapi pas *sworo ADZAN* ngumandang malah

santai *INTERNETAN*..

.

*Ya ALLAH* mugi.. Panjenengan *ngapuro dosa-dosa kawulo* ingkang *gadahi HP* puniko…

.

Lan mugio *HP ingkang kulo* gadahi langkung saget migunani *kangge sarana IBADAH* dumateng panjenengan *YA ALLAH*…

.

Lan mugio *Poro Dulur* kulo ingkang kadhos kulo inggih panjenengan *ngapuro ugi YA ALLAH*… Aamiin YRA……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: